Sjove ideer, der får børnene i julestemning

Sjove ideer, der får børnene i julestemning

Julen er en tid for familie, venner og sjov! Hvis du er lærer i folkeskolen, kan det være svært at finde på nye og spændende idéer til at fejre julen. Men bare rolig, vi har styr på det! I dette blogindlæg vil vi dele nogle af vores yndlingsideer til at få børnene i julestemning. Fra klassefester til festligt håndværk – vi har noget for enhver smag! Så læs videre, og gør dig klar til at fejre julen med stil!

Kom i julestemning med festligt håndværk

At pynte hylderne i folkeskolens klasseværelser er en god måde at komme i julestemning på. I år kan du prøve nogle af disse festlige håndværk med dine elever. For at få en enkel og effektiv dekoration kan du klippe snefnug i papir ud og tape dem fast på reoler til skole. Du kan også lave papirkæder med byggepapir i forskellige farver. Et andet sjovt projekt er at lave kranse af paptallerkner – lim blot grønne byggepapirstrimler på en paptallerkner, og tilsæt derefter røde bær eller bånd for at give et knald på farverne. Du kan også lave juleflyers til jeres julefrokost og sætte dem op på en magasinholder på årgangen. Disse muntre dekorationer vil helt sikkert få et smil frem på dine elevers ansigter og sprede julestemning i hele skolen.

Fejr med klassekammeraterne til en julefrokost

I år er hylderne til skolen blevet ryddet for at gøre plads til juletræer, lys og farverige dekorationer. For mange mennesker er dette den mest vidunderlige tid på året. Det er en tid, hvor familie og venner samles for at fejre og udveksle gaver. Og det er også en tid, hvor klassekammerater mødes for at fejre julefrokost. Til disse fester nyder eleverne sæsonbestemte snacks og drikkevarer, spiller spil og udveksler gaver. Det er en god måde at sprede julehumør og skabe sammenhold i klassen. Så hvis du leder efter en sjov måde at fejre ferien på sammen med dine klassekammerater, skal du sørge for at deltage i en julefrokost!

Se julefilm i klassens time

Findes der en bedre måde at komme i julestemning på end ved at se nogle af de klassiske julefilm i klassen? To af de bedste julefilm til at se i klassen er “Elf” og “Julemanden”. Disse film er ikke kun gode til at få dig i julestemning, men de giver også nogle værdifulde lektioner. “Elf” er en morsom film, som får dig til at grine højt, samtidig med at den lærer dig vigtigheden af at være tro mod dig selv. “Julemanden” er en hjertevarm film, der lærer dig vigtigheden af familie og venner i juletiden. Så tag julemandshuerne på og gør jer klar til at se nogle fantastiske julefilm i klassen!