4 juleaktiviteter du kan lave med ungerne

Savner du at lave nogle sjove ting med ungerne i julen, men har du bare ingen idéer til, hvad I kan lave i denne tid, er der her et par gode bud på sjove aktiviteter, som du kan lade dig inspirere af.

Bag julekager hjemme i køkkenet

Det første du kan vælge at gøre med dine unger i julen er at gå i gang med at bage julekager derhjemme. Det er klart, at det ikke er dyrt at gå ud at købe pebernødder og brunkager, men det er altså bare noget andet at gøre det selv. De smager også meget bedre, når de er hjemmelavet, og det er utroligt hyggeligt at gå i køkkenet med dine unger for at bage noget til hele familien. Og hvem vil ikke blive glad for at få en frisk hjemmelavet julekage midt i december måned?

Tag på julemarked

Når I har bagt alle de kager, kan I vælge at tage en tur på julemarked. Der findes jo mange smukke og spændende julemarkeder landet over i december måned, og hver eneste dag eller hver eneste weekend bliver der åbnet op for masser af julemarkeder i hele Danmark. Her er der gode muligheder for finde gode julegaver, få masser af gløgg, købe æbleskiver, høre julemusik eller hvad det nu kan være. Der er altid en hyggelig stemning på et julemarked, og derfor er det utroligt hyggeligt at være der med hele familien. Det vil dine unger også elske.

Se gode og dårlige julefilm sammen

Vil I bare gerne sidde og slappe af hjemme i sofaen, er det jo oplagt at gøre det til en af de gode gamle juleklassikere. Det kan også være, at I bare elsker at se dårlige julefilm sammen, hvor det er nemt at gætte, hvad filmen ender med. Der findes jo hundredvis af julefilm ude på de mange streamingtjenester, og så kan I jo skiftes til at vælge, hvad I skal se. Hvis I vil, kan I jo også vælge at se årets julekalender sammen. Her kommer der jo et nyt afsnit hver dag, som I kan følge med i.

Lav jeres eget nisselandskab

Sidst, men ikke mindst, kan I også vælge at gå i gang med at lave jeres helt eget nisselandskab. Hvis der er noget, der hører julen til, må det siges at være nisselandskaber. Og det er ikke særlig svært at komme i gang med. Samtidig er det jo også en form for julepynt, som alle kan være med til at bidrage til på samme tid. Man kan nemt købe nisser til nisselandskabet, men det er jo også muligt at lave en masse ting og elementer til det selv, hvis du har lyst til det.

Find metalpersienner på tilbud, hvis du mangler at købe den perfekte julegave til hjemmet.

4 juleaktiviteter du kan lave med ungerne

4 juleaktiviteter du kan lave med ungerne