Julemarkedet på Erhvervsskolen Vestjylland

Julemarkedet på Erhvervsskolen Vestjylland, er en årligt tilbagevendende begivenhed, der tiltrækker op mod 2000 besøgende. Markedet var oprindeligt et mindre af slagsen og primært henvendt til kursister og elevers pårørende og for lokalområdet.

Erhvervsskolen Vestjylland er en socialøkonomisk virksomhed der arbejder med udsatte borgere og hjælper dem i uddannelse og job, via praktisk arbejde på de interne værksteder indenfor træ og metal, landbrug, køkken, service og butik. Der produceres en lang række produkter på skolen som eksempelvis, kvalitets lammeskind fra skolens fritgående fåreflok, bænke, metalhjerter, espalier, og fra køkkenet forarbejdes der lækre hjemmelavede specialiteter som spegepølser, frankfurtere og bagværk.

Som en del af vores årshjul afholder vi et julemarked, der efterhånden har fået et ret stort omfang med 1500-2000 besøgende.

Vi holder til på en tidligere landbrugsskole der har over 100 år på bagen, så rammerne for markedet er ganske rustikke.

Julemarkedet tiltrækker en række udefrakommende udstillere og der er et bredt udvalg af produkter.

Derudover er der i dagens anledning minizoo, hvor du kan gå på besøg i staldene og opleve får, mini grise, køer, kaniner og heste.

Madleverancen som er vores catering afdeling, byder på lækker buffet indrettet i vores street food zone, hvor du desuden finder burgere og hotdogs. Der er selvfølgelig også julecafe med glogg, æbleskiver og risengrød.

Børnene kan besøge julemanden og det er muligt at gå på indkøb i vores butik EV-shoppen der sælger specialiteter fra Madleverancen og desuden brugskunst fra Maileg, A2 Living, IB Laursen med flere.

Indtægterne fra julemarkedet går ubeskåret til at udvikle og forbedre forholdene for skolens elever og kursister og derigennem bidrager det til deres muligheder for uddannelse og job.

Når du deltager på vores julemarked, støtter du således et rigtig godt og vigtigt samfundsgavnligt formål.

Oplev et hyggeligt julemarked for hele familien • stor julemesse med mange spændende udstillere • Flotte juledekorationer og lækre gaveartikler • Juleværksted for børn • Mød julemanden • Minizoo – besøg dyrene i stalden og gå på skattejagt i halmen • Gå en tur igennem vores hyggelige jule gågade”vi garanterer at sneen daler fra oven”

NYHEDER 2019:

 • Street food zone – Madleverancen byder på lækker buffet, burger og jule hotdog, fadøl fra RK. Mølle bryghus og Julecafé med risengrød, æbleskiver, glögg med mere.

Adresse:

Vestergade 42, 6900 Skjern

Åbningstider 2019:

Julemarked afholdes torsdag den 28. November kl. 15.00-20.00

Pris:

Entré 40 kroner for voksne
Børn op til 15 år gratis.

2 thoughts on “Julemarkedet på Erhvervsskolen Vestjylland

 1. Er det muligt at få lov til at stå med en Aloe Vera stand på jeres julemarked. Vi vil tilbyde de besøgende lidt let nakke- skuldermassage. Der vil være mulighed for at købe produkter, som er naturlige produkter fra Forever Living Products (Produkterne kan ikke købes i almindelige butikker)
  Hvis det er muligt, hvad vil det koste at være med? Jeg ser frem til at høre fra jer.

  Med venlig hilsen
  Dorthe Gundersen
  61 26 87 52

  • Hej Dorthe,

   Vi har i forvejen udstillere med Aloe Vera produkter / forever living, og da vi ikke synes det giver mening med flere udstillere med samme produkt, kan vi desværre ikke tilbyde dig en stand.

   Med Venlig hilsen

   Claus Tobler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.