Kontakt

Vi er altid på udkig efter nye beskrivelser af julemarkeder. Du er derfor mere end velkommen til at sende beskrivelser af julemarkeder til os. Bemærk dog at det skal være unikke beskrivelser, som er skrevet specielt til os.

Opsummeret hvad vi skal bruge for at oprette et julemarked:
 • En unik beskrivelse på minimum 200 ord. Meget gerne længere.
 • Billeder
 • Adresse
 • Priser
 • Dato for julemarked

Du kan ikke vedhæfte billeder til denne kontaktformular, så start med at sende uden. Vi sender dig derefter en mail, som du kan besvare og vedhæfte billeder.

 

BEMÆRK: Tryk IKKE send for at berette om et julemarked, med mindre du opfylder ovenstående krav. Vi driver siden gratis. Så venligst sørg for at ovenstående er parat inden du kontakter os.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   

  Hvorfor skal beskrivelserne være unikke?

  Formålet med denne side er at skabe kendskab til de mange gode julemarkeder. Vi ønsker at man som bruger hurtigt kan finde et julemarked i det område man ønsker.

  For at kunne få så mange julemarkeder med på siden som muligt, og for at opnå besøgende der bruger siden, så er det vigtigt at vi kan findes i søgemaskiner, som f.eks. Google.

   

  Google ønsker ikke at vise den samme beskrivelse mere end én gang. Hvis den samme beskrivelse findes flere steder på nettet, så vises den hjemmeside som Google stoler mest på, mens de andre hjemmesider bliver “straffet”. Derfor er det yderst vigtigt at alle vores beskrivelser af julemarkederne er unikke, så vi har mulighed for at blive vist i søgemaskinerne.

  HUSK derfor at du ikke skal sende os pressemeddelelser eller andre tekster, som også bliver givet til mange andre. Send os kun unikke tekster, som du har skrevet specifikt til jule-marked.dk

   

  Hvem står bag jule-marked.dk

  jule-marked.dk drives af X-Cite Aps

  Østre Alle 6

  Business Park Nord

  9530 Støvring