Udendørs julepynt

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Den hyggelig stemning i haven i december

Det er langt fra kun indenfor, der kan spredes hyggelig stemning i december med julepynt. Den udendørs julepynt vinder mere og mere frem blandt danskerne, og der findes simple, dekorative og smarte løsninger til både villa, parcelhus, rækkehus og lejlighed.

Herunder kan du finde inspiration til at pynte forhave, terrasse, vinduer og buske op.

Vælg julepynt til udendørs brug der matcher din bopæl

I takt med populariteten omkring julepynt til udendørs anvendelse er der kommet mange producenter på markedet, der fremstiller alt fra de klassiske havenisser over elegante lyskæder til større figurer samt projektører til facaden. Det brede udvalg giver enhver boligejer- og lejer mulighed for at fuldende den hyggelige julestemning omkring bopælen.

Bor du i lejlighed med altan, kan du pryde altanen langs kanten eller med juledekoration med lys. Det er boligejerne, der har flest muligheder med hensyn til at pynte op udenfor. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din matrikel kan komme til at være stemningsspreder i hele december.

Julelys er med til at skabe stemning og tryghed

Lyskæder og julefigurer med LED lys er med til at skabe en charmerende atmosfære omkring din bopæl. Du kan pynte flagstangen med en speciallavet lyskæde, der kan trækkes op, så den kan ses på afstand. Og i haven eller i indkørslen kan du hænge lyskæder eller lystæpper op, så der skabes et dekorativt og stilfuldt udtryk.

Belysningen kommer både dig, familien og forbipasserende til gode på flere måder. Mens stemningen smitter af på omgivelserne, er lysene også med til at skabe tryghed, når mørket i vinterperioden falder på. Det er en god idé at gøre dig tanker om, om din belysning skal være med LED-pærer, eller om lyskæderne skal være batteridrevne.

Sådan sparer du på elregning til jul

Med stigende elpriser har udgiften til den udendørs julepynt stor betydning for mange mennesker. Der er forskellige måder, du kan benytte dig af, når udgifterne til julebelysningen udenfor skal holdes nede. Du kan med fordel investere i julepynt med timer, så du kan indstille, hvornår pynten skal lyse op, og hvornår den automatisk skal slukke igen. Dermed bruger julepynten ikke unødvendig strøm, da du bestemmer intervallet for lysene.

Til skøn og stemningsskabende dekoration ved fordøren eller ved indkørslen kan du placere julepynt med lyskæder, der bruger batteri.

Vil du helt undgå udgifter til el i december, kan du pynte op med juledekorationer, der er lavet af naturmaterialer, eller du kan have lanterne stående med levende lys i.

Læs også vores overordnede artikel om julepynt, om julepynt til vinduet, samt om Georg Jensen julepynt og Karen Blixen julepynt.