Sådan finder du på den sjove julegave til din veninde

Har du en veninde, som du skal give en julegave til? Og har i aftalt, at det ikke skal være noget alt for højtideligt? Det kan også være, at du bare gerne vil give en lidt anderledes julegave til hende? Uanset hvad, er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel kan du nemlig finde inspiration til den sjove og anderledes julegave til din veninde.

Giv hende røde kinder

Til jul er der nogle ting, som man gerne vil pakke op foran sine forældre, men der er også nogle ting, som man ikke har lyst til at pakke op foran sine forældre. Hvis du har gerne vil give din veninde til røde kinder, så skal du have fat i en af de pakker, som man ikke har lyst til at pakke op foran familien. Det kunne blandt andet være sådan noget som et sæt lidt for sexet undertøj, sexlegetøj eller lignende. Læs mere på Lovebuddy, her finder du nemlig et stort udvalg af gaver, der kan give røde kinder hos din veninde.

Noget internt jer imellem

Som veninder har I helt sikkert en joke eller ting, som I altid ender med at grine af eller tænke tilbage på i ny og næ. Derfor er det altid en sjov ide at give en gave, der knytter sig til det interne, som I har sammen. Du kan være helt sikker på, at hun griner, når hun pakker din gave op, fordi hun vil fange referencen på stedet.

Det kan for eksempel være, at I var lidt for pinlige sammen til en fodboldkamp, hvor din veninde var lidt lun på målmanden. Her kunne du vælge at give en fodbold med hans navn skrevet på i et hjerte. Uanset om hun kan lide fodbold eller ej, vil hun blive glad for den gave, der nu forstærker et af jeres sjove minder sammen.

Når det kommer til denne type gave, er det kun din fantasi, der sætter grænser. Mulighederne er mange, og det er derfor bare at gå i tænkeboksen.

Find på det mest fjollede

Som en sidste inspirationsmulighed, kan du vælge at give den mest fjollede gave, som du overhovedet kan finde på. Det kunne for eksempel være et par sokker med dit ansigt på, eller du kunne pakke dig selv ind i en gave. Du kunne også lave en bog med alle de billeder, du har af dig og af hende, hvor I laver grimme ansigter.

Det kan hurtigt blive mere fjollet end disse forslag, men det er dig, der kender din veninde bedst, og derfor ved du, hvad hun vil ende med at grine højlydt af – det er jo derfor, at I er veninder.

Du kan eventuelt lave en brainstorm over en masse ideer. Dette er ofte den bedste måde at komme frem til det helt rigtige på. Bare husk, at der ikke er nogen ideer, der er for vanvittige eller dumme i starten. Alt skal skrives ned, så du i sidste ende kan skranke det ind til det helt rigtige.