Se Brødrene Mortensens Jul på TV2 Play

Elsker du at se julekalender, kan det være en rigtig god idé at få dig et abonnement på TV2 Play, der har det med at lægge julekalendere online, når vi nærmer os julen. Og i år er ingen undtagelse, da du i år nemlig kan varme op til december måned med Brødrene Mortensens Jul.

Snart mange år på bagen

Julekalenderen Brødrene Mortensens Jul har jo efterhånden haft sit 20-års jubilæum som julekalender, og den er nu også godt på vej mod sølvbrylluppet. Den kom på skærmen for første gang tilbage i 1998, og sidenhen er der mange børn, der har sunget med på de velkendte sange fra julekalenderen, og titelsangen har også haft sin plads på adskillige albums med julemusik siden da. Men selvom det er ved at være en ældre julekalender, ændre det bestemt ikke på kvaliteten af den, da den stadig er et gensyn værd.

En god opvarmning til december

De almindelige julekalendere har det jo med at starte i december måned. Men hvis du eller dine unger ikke kan vente så længe med at tage forskud på glæderne, kan det være en rigtig god mulighed for jer at varme op med at se Brødrene Mortensens Jul på TV2 Play. Og så må I jo ellers bare finde ud af, om I kan nøjes med at se et enkelt afsnit om dagen, eller om I vil sætte dem alle sammen på og se dem i en lang køre. Det er op til jer.

Kræver abonnement på TV2 Play

Har du lyst til at se Brødrene Mortensens Jul, kræver det, at du har et abonnement på TV2 Play. Det kan bare være deres billigste abonnement, da du ikke har behov for at have adgang til live kanalerne, hvis du bare gerne vil have adgang til at se deres julekalender. Du skal dog være opmærksom på, at julekalenderne kan være væk fra deres katalog efter december måned, da det ikke plejer at være tilgængeligt hele året rundt. Så hvis du gerne vil se julekalenderen, er det nok også noget, du skal få gjort, så længe den stadig er online.

Masser af andet underholdning til julen

Brødrene Mortensens Jul er dog ikke det eneste underholdning til julen, som du finder på TV2 Play. Der ligger stadig en masse af TV2’s egne juleprogrammer i arkivet, hvor du kan finde en masse serier og programmer som Jul med Ernst, Jul på d’Angleterre eller Jul i Tivoli. Derudover finder du en masse julekoncerter, eller du kan vælge at kaste dig over nogle af deres julefilm. Så savner du noget at kunne se fra november måned, hvis du er en af dem, der bare ikke kan vente, er det en god idé med et abonnement hos TV2 Play.

Husk også at finde juletræsfod til stort træ her.