Tag på julemarked i Tivoli

Skal du rigtig i julestemning, så skal du tage familien med på julemarked. Der findes rigtig mange julemarkeder rundt omkring i landet og også i vores nabolande. Men skal det være rigtig magisk for både børn og voksne, så tag på julemarked i Tivoli. Det er traditionelt, men med et touch af nye toner.

Du bliver aldrig træt af at tage på julemarked i Tivoli. Det er julestemning fra du står uden for indgangen, til du er kommet ud igen. Og hvert år kan du opleve noget nyt. Nogle nye temaer, traditioner fra andre steder verden og andre nye tiltag og overraskelser.

Tag også børnene med på julemarked i Tivoli

Når der holdes julemarked i Tivoli, er der også gang i de mange forlystelser. Og der er arrangeret oplevelser for børn og barnlige sjæle, som ikke er åbne resten af året. F.eks. nissetoget og musikkarrusellen – og julemanden er der selvfølgelig også, og han skriver ned, hvad børnene, der besøger ham, ønsker sig.

I Honningkageslottet bager nisserne honningkager, som børn og/eller barnlige julesjæle kan få lov at dekorere.

Restauranterne er åbne, hvor du kan få julespecialiteter som sild, sylte og julesnaps. Der er selvfølgelig også æbleskiver og andre julegodter, så der er noget for enhver smag – både store og små.

I Salene er der juleunderholdning til alle besøgende i alle aldre. Traditionelle juleforestillinger, som Nøddeknækkeren og andre balletter og teaterstykker opføres for hele familien.

Store mængder af jul

Men du behøver ikke købe noget eller prøve noget. Efter du har betalt entré, kan du gå rundt i haven, lige så længe du vil. Og kommer du ikke i julestemning af det, så er alt håb ude.

Ca. en halv million julelys, over tusinde juletræer og flere end 70.000 julekugler er der dekoreret med, når der er julemarked i Tivoli. Og duften af gløgg og æbleskiver kan du umuligt stå for.

Tag på julemarked i Tivoli – og find ekstra pynt til årets juletræ

Så er der alle boderne – over et halvt hundrede boder – der er spækket med gløgg, varme vanter, juledekorationer og pynt til juletræet.

Det er svært at stå for de mange fine sager i de mange hyggelige boder. Og det sammen med de indtryk du får fra den julepyntede Tivolihave, vil du garanteret give dig inspiration til, hvordan du skal pynte op derhjemme, og hvordan dit juletræ skal pyntes.

Det er ikke ting, du finder alle vegne, du finder i boderne i Tivoli. Her er der nemlig ikke alene dansk julepynt, men også julepynt fra andre lande. Her er unik hjemmefabrikeret pynt og pynt, der er lavet mange eksemplarer af.

Er du på jagt efter mere traditionel julepynt til at kombinere med julepynten fra julemarkedet i Tivoli, kan du finde det her.

Tag på juleindkøb i København

Der er ingen grund til at tage langt væk til julemarked i Malmö, London eller Berlin, når nu vi selv har så flot et julemarked i Tivoli. Ja, faktisk er hele København ren nostalgisk pyntet op til jul. Tag f.eks. på julegaveindkøb på Strøget, og fortsæt din tur til Tivoli.

Du finder nemlig i de sneklædte boder også ting, der er egnet til julegaver.

Så gør julegaveindkøbene til en hyggelig tradition i stedet for til stress og jag. Tag på julemarked i Tivoli! Det vil du ikke fortryde.

God jul!