Tag på julemarked med hele familien

Tag på julemarked med hele familien

Vil du gerne ud at opleve noget hyggeligt i julen, kan du med fordel vælge at tage på julemarked med hele familien.

At tage på julemarked med familien er den perfekte udflugt for jer alle. Der er noget for enhver smag. Der er masser af søde sager at gumle på, og der som regel en masse flotte juleudstillinger og hyggelige boder, som du kan bruge tid ved.

Mange smukke julemarkeder i Danmark

I Danmark er vi så heldige at have en lang række af tilbagevendende julemarkeder hvert eneste år, som bare har det med at blive større og større for hvert år. Har du dækning mobil her og nu, kan du jo med det samme slå op, om der kommer til at være et julemarked nær din by i år.

Hvis der ikke lige er et julemarked i din by, er der stadig gode chancer for, at du kan finde et julemarked inden for en overkommelig kørselsafstand. Og der er ingen, der siger, at du bare skal nøjes med at tage på et enkelt julemarked i år.

Oplev julemarked i udlandet

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, og hvis der ikke er et julemarked i nærheden af din bopæl, som du ikke har besøgt endnu, kan det være interessant for dig og familien at tage ud at opleve et julemarked i udlandet.

Der er eksempelvis rigtig mange smukke julemarkeder i Tyskland, som du med stor sandsynlighed vil kunne lide. De er som regel ti gange så store som de danske, og der er ikke noget, der kan gøre dig mere i julestemning end at besøge sådan et marked. Norge og Sverige har også en række af disse, hvis du hellere vil nordpå.

Ud og hjem samme dag

Fordelen ved disse julemarkeder i vores nabolande er jo, at du ofte kan komme ud og hjem den samme dag. På den måde skal du ikke være bange for, at du skal bruge penge på overnatning eller tage ferie for at få tid til at opleve disse smukke julemarkeder.

Du kan eksempelvis finde ture til Lübeck eller Flensburg, hvor du kan opleve de lokale julemarkeder og komme hjem med bus den samme dag. Du kan også selv vælge at køre på opdagelse, men ellers er der lavet mange skræddersyet busture, som kan være spændende at deltage i.

Du kan finde mange lækre ting på et julemarked

Og så er det jo essentielt, at du medbringer din søde tand, når du tager på julemarked. For der er nemlig så mange lækre sager, du bare er nødt til at smage på, når du tager på julemarked.

Det er også det perfekte sted at finde et par nye nisser eller øvrige elementer til juleudsmykningen derhjemme. Mangler du lige en sidste kravlenisse til træet, er det helt klart på et originalt julemarked, at du kan finde den slags.

Så sæt kryds i kalenderen allerede nu og tag på et dansk, tysk eller måske svensk julemarked i år, hvis du har lyst til det.