Arranger dit eget julemarked i år

Arranger dit eget julemarked i år

Har du mod på det, og har du lyst til det, er det jo en mulighed at lave dit helt eget julemarked i år.

Det er helt op til dig selv, hvor stort det skal være. Om det bare skal være noget hyggeligt for de andre beboere på din vej og for din familie, eller om det skal være et stort julemarked, hvor folk kan komme til fra nær og fjern.

Ved du ikke, hvad du skal ønske dig i julegave i år, kan du jo altid sætte et Pillivuyt grydesæt på ønskelisten.

Slå dig sammen med foreninger og virksomheder

Vil du gerne gøre et stort nummer ud af det, og skal der komme rigtig mange mennesker til dit julemarked, er det jo oplagt at slå dig sammen med lokale foreninger og virksomheder, der i den grad kan hjælpe til at gøre dit julemarked til noget endnu større.

Det kan være, at der kan være boder, udstillinger, konkurrencer, optrædende og meget andet. Det er et stort projekt at sætte i søen, men det kan også ende med at blive byens største julemarked, som kan vende tilbage år efter år.

Få opbakning fra borgere og kommunen

Når der er så meget, som der skal være styr på, er det jo oplagt at undersøge, om du kan få hjælp fra frivillige borgere i din by, eller om kommunen kan være behjælpelig med nogle ting.

Det kan blandt andet være, at kommunen kan hjælpe dig med et sted til dit julemarked. Det kan også være, at de kan være behjælpelige med ting som parkeringspladser, eller hvad der nu ellers kan være brug for til sådan et marked, hvor der kommer mange mennesker. Det er jo værd at hente hjælp, alle de steder du kan.

Danmark har i den grad plads til flere julemarkeder

Og du skal ikke være bange for, at der ikke vil komme mennesker til dit julemarked. Selvom vi her i landet har en lang række julemarkeder i forvejen, betyder det jo ikke, at der ikke kan være plads til flere. Der er altid plads til flere julemarkeder.

Så hvis du drømmer om at lave et af landets bedste julemarkeder, er det jo bare med at kaste dig over det projekt med det samme, så du har god tid til at få det hele sat i stand. Jo mere tid du har til at forberede dig, desto bedre er det jo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.