Eventyrlig Jul i Birkegårdens Haver

I Birkegårdens Haver på Vestsjælland kan I opleve rigtig julestemning på landet – her er der jul for både børn og voksne! Den japansk inspirerede Have, som er Danmarks største, er omdannet til en Eventyrlig Julehave med mere end 130.000 julelys i træer og buske. I Juleladen, hvor en duft af brændte mandler møder jer, er der et mindre antal boder samt gammeldags Juletræsfest, leg og kreative aktiviteter for børn. Der er også aktiviteter for børn ude i haverne og alle de søde bondegårdsdyr i Krybbestalden, som de kan hilse på. I caféen kan der købes julemad og i Julebutikken og i boderne shoppes igennem.

 

Julemand i Birkegårdens Haver

Julemand i Birkegårdens Haver

Julehaverne

Der er tre forskellige Julehaver; den store Eventyrlige Julehave med lys og søde nissebo, den Hvide Have med isbjørne og den helt nye Røde Have med lys i rødt og hvidt samt julekugler, som giver haven en ekstra dimension, også inden det bliver mørkt og lysene tændes.

Juletid i Birkegårdens Haver

Juletid i Birkegårdens Haver

Børnenes Jul

For børnene starter dagen med skattejagt rundt i haverne, senere er der dans-om-juletræet og godteposer i Juleladen. Her er der også workshop, hvor børnene kan male porcelænsklokker, og gå på skattejagt, og kl. 17.15 er der Børnebingo med fine præmier. Udenfor kan børnene være med på Sløjfejagt, ride på æsel, lege på legepladserne, hilse på dyrene i Krybbestalden og i dyrefolden samt være med til at fodre dyrene kl. 18.00.

 

Alle børneaktiviteterne er GRATIS undtagen æselridning (20 kr.)

 

Et får i Birkegårdens Haver

Et får i Birkegårdens Haver

Boder i juleladen

I år er der igen mange alsidige boder i Juleladen lige fra filtnisser til lækre smagsprøver. Boderne varierer, så der er noget nyt at kigge på hver weekend.

Juleshopping i Birkegårdens Haver

Juleshopping i Birkegårdens Haver

Julecafé og Julebutik

Personalet i Julecaféen står, som altid, parat med julemad og lun gløgg og æbleskiver og der er tændt op i pejsen. Caféen lukker først kl. 19.30. Butikken har Lisbeth Hansen, som fra 2013 har forpagtet butikken, fyldt med søde nisser, julepynt og gaveartikler. Julebutikken er pyntet, så det ikke kan udgås at komme i julestemning.

Ta’ din familie med til Eventyrlig Jul & Julemarked i Birkegårdens Haver med tusindvis af funklende lys i de smukke Julehaver. I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i boderne i Juleladen og i Julebutikken. Her er mange familieaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for jer alle.

Åbent: Fredag, lørdag og søndag de 4 advents-weekender fra kl. 14–19.

Entré: 60 kr. for alle over 2 år

Birkegårdens Haver er hele familiens fælles udflugtsmål – både sommer, efterår og til jul.

 

Lidt at varme sig på i Birkegårdens Haver

Lidt at varme sig på i Birkegårdens Haver

 

I finder os på Tågerupvej 4 i Tågerup, 4291 Ruds Vedby. 20 min. fra motorvejen ved Sorø og 10 min. fra Skovvejen ved Mørkøv (Holbækmotorvejen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.