Julemarked på Den Økologiske Produktionsskole

I et baghus på Nørrebro afholder Den Økologiske Produktionsskole julemarked.

 

På to etager er der en række boder med håndlavede produkter i lækker økologisk kvalitet, blandt andet tekstil-kunsthåndværk, bambus-køkkengrej og malerier/kunst. Produkterne er produceret af skolens elever, som du vil kunne møde i boderne. Der vil også være loppemarkedsboder, elegante smykker, brugte LP´er og salg af økologiske juletræer.

Skolens foto-elever har opstillet et foto-studie, hvor du kan få taget portrætfotos i lækker kvalitet.

Der vil være underholdning i form af musikalske indslag: ”Loz Cubraz” spiller inciterende salsarytmer torsdag fra kl. 15.00, fredag fra kl. 16.00 og lørdag fra kl. 12.30, mens gæsterne søndag kl. 12.00 bliver mødt af ”Verdens Sirener”, der synger julesange fra hele verden.

 

Skolens dansehold giver hver dag opvisning i Hip-Hop og andre moderne dansestile, og eleverne på skolens værksted for beklædningsdesign fremviser et ganske ekstraordinært designer-luciaoptog.

Caféen serverer lækker glögg, æbleskiver og andre lækkerier. For børnene er der indrettet et ”julemandens værksted”, hvor de kan klippe julepynt, lave juledekorationer og måske høre et juleeventyr, mens de voksne shopper eller slapper af i caféen.

Overskuddet fra julemarkedet går til skolens indsamlingsprojekt. I år samler vi midler til at oprette et ”gadebibliotek” i Ghana, således at fattige skolebørn får mulighed for at gennemføre en uddannelse.

Adresse:

Ravnsborggade 18, 2200 København N.

Pris:

Fri Entré

Tidspunkt:

Torsdag d. 10. og fredag d. 11. december kl. 15.00 – 18.00

Lørdag d. 12. og søndag d. 13. december kl. 12.00 – 18.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.