Tekstilformidlernes julemarked

På Haandarbejdets Fremme UCC er det tradition, at de tekstilformidler studerende på 3.semester arrangerer årets julemarked. I år er ingen undtagelse. Vi har samlet en masse studerende der vil have stande med unikke håndlavede julegaver. Der vil være strikkede sjaler og vanter, både hele og halve. Forskellige huer, både med og uden lyd. Julepynt i strik og papir, til hjemmet og til juletræet. Scrunchies i pels, samt printet stof. Bæredygtige smykker fra Nepal, lavet af cykelslanger og grafiske smykker i krympeplast. Kostume accessoires og tilhørende smykker. Quiltede tehætter og fine forklæder. Lækkert børnetøj og små ting i læder. Der ud over vil der være skønne illustrationer og selvfølgelig julede nisser. Alle produkterne er blevet fremstillet eller bliver solgt af både tidligere og nuværende studerende.

 

Efter at man har snuset rundt i blandt alle de fine ting, og måske fundet den julegave man lige stod og manglede, er der rig mulighed for at hygge sig i cafeen. En hyggelig lille julecafe, hvor man kan købe et glas lækkert gløgg eller nyde et par varme æbleskiver.

Du finder vores julemarked lige i nærheden af Nørreport st. Over for torvehallerne, oppe på første sal. Adressen er Frederiksborg gade nr. 32, men indgangen er i Rømersgade.

Adresse:
Frederiksborggade 32, 1360 København

Dato:
Det hele foregår den 28 november 2015 fra 10 -16

Pris:
Gratis adgang

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.