Julemarked på Rosenholm Slot

Rosenholm Slot afholder julemarked d. 11/11-2017 og 12/11-2017, samt d. 18/11-2017 og 11/12-2017, alle dage kl. 10-16.

 

Jul på Rosenholm Slot er blevet en tradition, et eventyrligt sted hvor man kan blive inspireret af over 70 udstillere.

 

Når man først kommer ind i slotsgården vil man kunne nyde det storslåede slot, friske hjemmelavede pølser og burgerer.

Inde bag slottets tunge døre, kan man fortsætte sin opdagelse blandt de flotte slotsvægge. Inde i slottets store og flotte sale, vil man finde nogle af vores man udstillere, som er klar til at insporere og skabe julestemning.

Fortsætter man ned i kælderen under Rosenholm Slot kan man se hvordan det tjenende folk boede og arbejdede i gamle dage.

Går man videre over i hestestalden vil man kunne opleve den gammeldags atmosfære, hvor hestene før i tiden gik rundt. Her kan man nyde smagen af pandekager, og andre lækkerier. Mens man lader sig blive fanget af atmosfæren vil man samtidig kunne gå på opdagelse hos udstillerene.

Har man ikke nået at få sine juleønsker sendt til julemanden, vil man have muligheden for at snakke med ham, da han vil være at finde i løbet af julemarkedet. Julemanden vil dog ikke være der alene, han har taget sin kone og hans hjælpere med.

Mens man går rundt og kigger på slottet og udstillerne, vil man kunne genkende flere af lokalerne, hvis man har set DR’s julekalender “Jul på Slottet”, da Rosenholm Slot har lagt flere lokaler til.

Julemarkedet vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af spændende ting såsom julepynt, brugskunst, lækre delikatesser, juletræer, dekorationer, julegodter, glaskunst, mode og andre spændende gaveideer.

Rosenholm Slot

Rosenholm Slot

Kåring: I år 2016 blev julemarkedet kåret til det 3. julemarked man skulle besøge for at komme i den helt rette julestemning af DR´S juleekspert.

De smukke rammer af Rosenholm Slot byder igen i år ind til julemarked for hele familien.

Julemarkedet vil præsentere alt hvad hjertet kan begære såsom, julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskuns, mode og mange andre spændende julegaveideer, hvor de historiste rammer bidrager til at fuldende oplevelsen.

Hele familien kan nemt bruge en hel dag i de eventyrlige rammer, da der er mulighed for bespsining samt at få lidt varmt at drikke. Derudover byder julemarkedet også på underholdning såsom; træktur på juleponyer, en tur med modeltoget, lav dit helt eget julelys, give julemanden din ønskeseddel, møde julemandens kone, nisse børn og prinsesser m.m.

Alt imens man går på opdagelse rundt på området og på slottet, vil man blive mødt af prinsesser som tager en med tilbage til barndommen. Det vil de gøre for dem der har set DR´s gamle julekalender ”Jul på Slottet”, da kalenderen er optaget på Rosenholm Slot og Slotspark.

Åbningstider:
Lørdag 11/11-17 kl. 10-16
Søndag 12/11-17 kl. 10-16

Lørdag 18/11-17 kl. 10-16
Søndag 19/11-17 kl. 10-16

Pris:
Voksne: kr. 60
Børn 4-12 år: kr. 25
Børn 0-3 år: gratis

Adresse: Rosenholm Slot, Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet

3 thoughts on “Julemarked på Rosenholm Slot

 1. Hej
  Afholder i julemarked i år?
  I så fald vil jeg gerne vide hvad en standplads koster, og hvilken week end det bliver.Jeg sælger engle, nisser,( høje slanke ) smykker (krympe plast) lidt papir/porcelæns pynt. Kan fremsende billeder.
  M v h Birgit Sehested

  • Hej Birgit og undskyld det lidt sene svar.

   Det er ikke os der afholder julemarkedet, så jeg kan ikke svare på vegne af Rosenholm Slot. Men jeg har skrevet til dem, og gjort dem opmærksom på dit spørgsmål. Jeg håber at de vil svare dig her inden så længe.

   Mvh Erik fra jule-marked.dk

  • Hej Birgit
   Mange tak for din kommentar og interesse i vores julemarked på Rosenholm Slot. Det lyder rigtig spændende de ting du har og passer perfekt ind på julemarkedet.
   Kan jeg få dig til at kontakte mig på [email protected] eller ring på 30806232. Så kan vi snakke mulighederne igennem?
   Jeg glæder mig til at høre fra dig.
   Venlig hilsen
   Kristina D. Matzen
   CHPevent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.