Julemarked på Voergaard Slot

Jul på Voergaard er et eventyrligt samlingssted, hvor man rigtig kan komme i julestemning i slottets historiske rammer.

 

Sanserne bliver pirret fra det øjeblik, man træder ind bag slottets tunge døre, hvor slottets pompøse sale er pyntet med dekorationer specielt skabt til Voergaard. Hvor julearrangementet er lavet i samarbejde med arkitekterne Greg Kobett og Stig Lauritsen. Store juletræer er forunderligt pyntet, og i skæret af de mange gyldne lys funkler dekorationer om kap med slottets kostbare krysstallysekroner. Et sanseindtryk af musik, farver og dufte og en oplevelse for hele familien.

I slottets riddersal, kældre og på gårdspladsen er der stande med alt fra julepynt, arbejdende værksteder, specialiteter, biler m.m.

 

Oplev: Bjarne Als fra bering House of Flowers overdådige dekorationer, da han står for pyntningen af slottet. Det er også muligt at købe hans storslåede dekorationer.

Familietraditionen – Julemarkedet på Voergaard Slot åbner i år slotsportene op som noget helt nyt or 2 weekender med julehygge.

Voergaard Slot

Voergaard Slot

Bag den brede voldgrav og demetter tykke mure finder man Danmarks smukkeste renæssanceslot, som igen i år vil danne rammer om julemarkedet.

De mange udstillere vil være at finde i de smukke og storslåede slotslokaler, laden, i slotsgården og rundt på området. Julemarkedet vil præsentere alt hvad hjertet kan begære såsom, julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskuns, mode og mange andre spændende julegaveideer, hvor de historiste rammer bidrager til at fuldende oplevelsen.

Skulle sulten eller tørsten melde sig, alt imens man går rundt og nyder rammerne, familien og de mange udstillere, vil der også være flere stande med bespisning og drikkelse, der alle byder på julens lækkerier.

For de mindste vil der være mange spændende aktiviteter, man vil bl.a. kunne aflevere sin ønskeseddel til julemanden og hans kone, møde nissebørn og få en træktur på de søde julepony’er.

Åbningstider:
Fredag 1/12-17 kl. 12-16
Lørdag 2/12-17 kl. 10-16
Søndag 3/12-17 kl. 10-16

Lørdag 9/12-17 kl. 10-16
Søndag 10/12-17 kl. 10-16

Billetter:
Voksne kr. 110
Børn (4-12 år): 25 kr.
Børn under 4 år: gratis

Adresse: Voergaard Slot, Voergaard 6, 9330 Dronninglund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.