Julemarked i Svømmesalen i Hellerup

Hellerups hyggeligste julemarked i Svømmesalen på Lyngbyvej. Svømmesalen er pyntet op til jul og det er hyggeligt, for hvem elsker ikke kombinationen af lys, vand og farver?

 

Alle dage i december sælges juletræer på parkeringspladsen. De to sidste weekender op til julåbnes svømme- og gymnastiksal for julemarked med salg af brugskunst, smykker, svømmeudstyr, julesager og julegaver.

Der er selvfølgelig varmt at drikke og julebag.

Det mest fantastiske er at du kan prøve at svømme med en havfruehale eller hajfinne eller bare prøve poolen. Børnene er aktiverede, og de voksne kan kigge på juleting og slappe af i caféen og kigge på børnene imens.

Stemningen er speciel i Svømmelærerens Svømmesal som er bygget i 70’erne og stadig bærer farverne fra det årti med helt orange døre og blåt gulv – dog med lidt mere hvidt på væggene end dengang. Selve svømmesalen er elegant udsmykket med smukke appelsintræer på klinkerne.

Glæd dig til en ny og fantastisk hyggelig juletradition.

 

Svømmesalen drives af Svømmelæreren, der til daglig har undervisning af børn og voksne i svømmesalen, mens forældre og søskende hygger sig i den tilstødende gymnastiksal/spejlsal. Gymnastiksal og svømmesal er adskilt af store glaspartier.

Adresse:
Svømmelæreren
Lyngbyvej 291a
2900 Hellerup

Dato:
12-13 december og 19-20 december kl. 10-14 (2 sidste weekender før jul)

Pris:
Gratis adgang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.