Vinterhaveliv

Hyldagergård i Valsømagle danner rammen om denne event inspireret af julemarkederne på de store godser og herregårde.

 

Således har Fru Hansens Have taget tråden op og inviterer til åben vinterpyntet have og til at kigge indenfor i Trofæstuen, hvor mange boder byder på sæsonrelevante ting og sager. Der er mange spiselige produkter fremstillet af frugt og bær plukket og samlet i haven, i skoven, eller i plantagen. Af det meget vildt på markerne er der også fremstillet lækre sager. Spegepølser bl.a.

Alt hvad man kan tænke sig af gran og grønt til årets juledekorationer er også at finde. Gran i mange varianter, grene med og uden bær, kogler og til lejligheden fremstillede kreationer til bordet, trappen, kirkegården.

Selvfølgelig kan man også finde julepynt…..nye og spændende slags. Blandt andet meget fine ” julekugler” tegnet af en tegnefilmtegner. Det er ikke pynt det hele – således også strik til at varme hænder og fødder. Og de lækre, vaskbare lammeskind kan jo bruges hele året. Gode på havestolene, i barnevognen, i lænestolen. Der er julegaveideer i massevis.

I Fru Hansens Have pynter rustent jern i alle afskygninger, og på markedet vil der være salgsudstillinger med jernstativer, bålfade og andet godt.

 

I kværnrum og silo forbundet med Trofæstuen har Birgers Brocante til huse. Og der kan man finde de sjoveste, sejeste og mest kuriøse ting og sager. Lysestager, skilte, engle, nisser, dåser, glas, møbler til ude og inde og MEGET MERE.

I sagens natur er forholdene ikke så store og omgivelserne er ret rustikke, men der er varmt og hyggeligt, og ovenikøbet er der en til arrangementet åbnet cafè.

Dato:

julemarkedet er åbent 18. og 19. november fra 11-17

Entré:

Fri entre

Adresse:

Møllebjergvej 10, Valsømagle. 4100 Ringsted.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.